Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Tarakçı temayül yoklaması öncesi düşüncelerini değerlendirdi.
Ereğli halkının Ak Partiden milletvekili istemesi üzerine aday adaylığına başvuru yaptığını belirten Taşçı, temayül yolmasından isminin çıkacağına %100 emin olduğunu söyledi. Taşçı; “ Mustafa Tarakçı Karadeniz Ereğli doğumluyum. Halkımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Biz bu görevimize halkımız için, milletimiz için, devletimiz için talip olduk. Temayül yoklamasından yüzde 100 ismimin çıkacağına eminim. Biz halkın istekleri doğrultusunda aday adayı olduk. Halkın yararına, devletin yararına çalışan insanlarız. 
3 milletvekilinin performansını nasıl buluyorsunuz? Özellikle Ereğli Bölgesinde Ak Partiden milletvekili olmaması bölge insanı tarafından çok eleştirilen bir konuydu. Aynı görüşte misiniz?
Bu eleştiriler yanlış. Bunlar birileri tarafından kışkırtma amaçlı kullanılan kelimeler. Vatan komple vatandır. Trabzonluyum, Zonguldaklıyım ayrımı yok. Biz Ereğli halkının istekleri doğrultusunda aday oldum. Ereğli’nin yerlisi bir aday istiyor bende halkın isteği üzerine bu yola başsımızı koyduk. İnşallah olur” dedi.

(Haber: Göksel Çolak)

Editör: Haber Merkezi