“İYİ PARTİ İKTİDARA YÜRÜYOR”

Ayhan Baş, İyi Parti’den Kilimli İl Genel Meclis Üyesi aday adayı oldu. Törende konuşan İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, “Partimiz iktidara yürüyor” dedi.

İYİ Parti Kilimli İlçe İl Genel Meclis Üyeliği için İlçenin sevilen esnaflarından Ayhan baş, aday adayı oldu.

Ayhan Baş, başvuru dosyasını İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’e teslim etti.

Ayhan Baş, Kilimli’ye İYİ Parti çatısı altında hizmet etmek istediğini ifade etti.

İYİ Parti Kilimli İlçe Başkanı Sinan poyraz’da törende hazır bulundu.

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’de Ayhan Baş’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Erkmen yerel seçimlerde en iyi adaylarla halkın karşı sına çıkacakların ve Zonguldak’ta İyi Parti olarak bir çok belediyeyi kazanacakların ifade etti.

Yavuz Erkmen yaptığı açıklamada, “Bizim hedefimiz var ve İYİ Parti iktidara yürüyen bir partidir. Dolayısıyla İYİ Parti çatısı altında biz herkesi davet ediyoruz. Ayhan kardeşimizde bizim sevdiğimiz, saydığımız, hakikaten ne istediği bilen ve il genel meclis üyeliğini en iyi şekilde yapacak arkadaşlarımızdan bir tanesidir. Kilimli’ye, Kilimli kırsalına çok güzel hizmetler üreteceklerdir. Sinan başkanımızla birlikte bu projelerin orada takipçisi olacaklardır. Biz genel mecliste İYİ Parti’nin pek çok arkadaşımızla grup kurarak İYİ Parti’yi temsil edeceklerine inanıyoruz. İşte o üyelerden biride inşallah Ayhan kardeşimiz olacaktır. Bmlen buradan bir kez daha kedisine tebrik ve hayırlı olsun temennilerimi sunuyorum bir taraftan da İYİ Partimiz ve ülkemiz içinde bu girişimin inşallah olumlu neticeleneceğini ve sonuç itibariyle hepimizin yüzünün güleceği bir netice ile bu seçimlerden ayrılacağımızı tahmin ediyorum. Ben kedisine başarılar diliyorum ve başaracağına da yürekten inanıyorum. Özellikle kırsaldaki arkadaşlarımız kendisini tanıdıkça, kedisiyle sohbet ettikçe daha da bu projelerden istifade edeceklerine yürekten inanıyorum” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)