İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay ve yönetim kurulu üyeleri teşkilat olarak Ankara'ya giderek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Genel Merkez Binası'nda ziyaret etti, Zonguldak teşkilatı Genel Başkan Yardımcılarına da ziyaretlerde bulundu.
ERDAL GÜLAY'DAN MERAL AKŞENER'E MADENCİ HEYKELİ
İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay, Genel Başkan Meral Akşener'e Zonguldak'ın simgesi Madenci Heykeli hediye etti.
ERDAL GÜLAY ZİYARET İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI
İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay ziyaretle ilgili şunları söyledi: "İYİ Parti Genel Merkezine gerçekleştirdiğimiz ziyaretimize İl Sekreterimiz Sayın Haydar Gökçe, Siyasi İşler Başkanımız Sayın Cumhur Cinal ve İl Mali İşler Başkanımız Sayın Şeniz Yüzgeç ile birlikte, 3. Olağan Genel Kurultayında güven tazeleyen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendiyi ziyaret etmek suretiyle hayırlı olsun dileklerimizi kendisine bizzat ilettik. 31 MART 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri hakkında da Sayın Genel Başkanımızla istişarelerde bulunduk. Kendisinden çok kıymetli bilgiler almak suretiyle teşkilatlarımızda yapacağımız çalışmaların önemini arz ettik. 
Ayrıca, Sakarya meydan muharebesinin 101. yıldönümü nedeniyle ve Sayın Genel Başkanımızın ülkemiz için çok önemli mesajların vereceği 26 AĞUSTOS 2023 Cumartesi günü AFYON KOCATEPE deki gerçekleştirilecek olan katılım programımızı kendisine sunduk.! Bizleri kabul eden Sayın Genel Başkanımıza  gösterdiği yakın ilgi ve alâkalarından dolayı çok teşekkür ediyor en derin saygılarımı sunuyorum"
(Haber: Ender Yüksel)

Editör: Oğulcan Öz