Partide düzenlediği basın toplantısında yeni merkez ilçe başkanını kamuoyuna tanıtan İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Belediyesi'ni İYİ Parti olarak kazanacaklarını ifade eden İl Başkanı Erdal Gülay şunları söyledi:

"Bugün Candemir Ongan arkadaşımızın Merkez İlçe Başkanlığına atanmasıyla yönelik genel merkezimizde yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Genel başkanımız Sayın Meral akşener'in ve Teşkilat Başkanımız Sayın Buğra Kavunucu'nun da yapmış olduğu görüşmeler neticesinde şahsıma tevdi edilen Merkezi işe Başkanlığı görevinde Candemir Ongan arkadaşımıza yetkimizi almış bulunmaktayız. 
Candemir arkadaşımızla genel merkezimize birlikte giderek orada teşkilat başkanımız Sayın Buğra Kavuncu bölge sorumluluğumuz Sayın Ersin Beyaz'ı ziyaret ettik. Bu ziyaretlerde de kendileri Candemir arkadaşımızı partimizde iyi yerlere getireceğini düşünerek kendisini de bu uğurda başarılar dilediler.     Candemir arkadaşımızla birlikte diğer ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimizle partimizi hak ettiği yerlere Zonguldak'ta getireceğimizi düşünüyorum ve yaklaşmakta olan 2024 yılı yerel seçimlerde Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkanlığı açısından da Zonguldak Belediyesi'ne İnşallah birlikte bir yerlere getirip belediyeyi de Zonguldak Belediyesini iyi Parti'ye katmak için elimizden gelen bütün gayreti hep birlikte göstereceğiz. 
Burada en büyük görev Her zaman söylediğim gibi yine teşkilatlarımıza düşüyor. Teşkilatlarımıza düştüğü kadar da en çok kadınlarımıza düşüyor. Kadın kollarımızın burada çok daha Aktif olması gerektiğini gençlerimizin daha da Aktif olması gerektiğini bunu hepimiz biliyoruz ve genel merkezimizde de teşkilat başkanımızın bizlere yapmış olduğu söylemlerde bizlerle yapmış olduğu istişarelerde hep gençlere ve Kadınlara yönelik bir istişareler yaptık. İnanın Eğer gençlerimizi partimize daha da çok katarsak ki bunda Candemir arkadaşımızın aktif bir rol oynayacağını düşünüyorum ve eminim de diyebilirim kendi genel merkezde olduğu gibi sizlerin huzurunda da kefil oldum. kefilim de birlikte abi kardeş olarak çok iyi günler göreceğimizi düşünüyorum. Allah utandırmasın diyorum. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. İnşallah il ilçe ayrımı olmadan böyle sağdan soldan konuşulanların olmadığı birlikte çok güzel günler geçireceğimizi temenni ediyorum ve kendisine başarılar diliyorum"

ONGAN: KIRGINLARI, KÜSKÜNLERE PARTİMİZE BEKLİYORUZ

İyi Parti'nin Merkez İlçe Başkanlığına atanan Candenir Ongan'da, konuşmasında kırgınlara ve küskünlere seslenerek şunları söyledi

"Burada olmamıza vesile olanların başında Tabii ki bir başkanımız geliyor. Daha sonra benim buraya layık gören genel başkanımız Sayın Meral Akşener'e teşkilat başkanımıza  Buğra Kavuncu'ya özverileri içinde Sayın Ersin Beyza ve Adnan başkanımız bölge Ben Ayriyeten teşekkür etmek istiyorum. Sizlere huzurunda sizleri burada görmek Tekrar iyi partide aktif rol olmak benim için çok önemli ben her yerde söylüyorum. Ben gönülden iyi partideyim bana ne görev verilirse Ben her zaman yapmaya hazırım Hazırım da bugün böyle bir görev tebliğ edildi. Ben bunu layıkıyla taşımak için buraya geldim.  Ben Öncelikle yani kelimelerin en başında süreçten ziyade şunu söylemek istiyorum. Kesinlikle kırgın ve Küskün kalınması ziyade biz tekrar toparlanmaya ve tekrar iyileştirmeye geliyoruz. Biz iyi Parti'yi tekrar burada yüceltmeye tekrar koşmaya geliyoruz. Bizim ekibimiz çok sağlam bizim ekibimiz çok iyi Biz bütün teşkilatlarımızda bütün kolluklarımıza Biz her yere Talip olmaya geliyoruz. Yakında ne kadar iddialı olacağımızı göreceksiniz. Biz makamda oturmaya değil. Sahada çalışmaya geliyoruz. Sözlerimi çok uzatmak istemiyorum.  Hepimize hayırlı olsun. Allah bizi utandırmasın.

Kaynak: Neriman Dengiz