İYİ Parti'den istifa edip CHP'ye geçen Bülent Karakoç'a rozet takma töreni yapıldı. Bülent Karakoç, kendisi ile birlikte 170 kişiyi CHP'ye getirdiğini ifade etti. 

CHP Merkez İlçe Başkanlığı binasında yapılan rozet takma töreninde konuşan Osman Zaimoğlu, şunları söyledi:
"Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak merkez ilçe başkanlığı yine bugün mutluluk duyduğu, onur duyduğu, sevinç duyduğu bir günü yaşıyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren siz değerli basın mensuplarının da her sefer toplantısında söylediğim ve şahit olduğum üzere Cumhuriyet Halk Partisi'ne Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü seven, Türkiye Cumhuriyeti'ni seven, devletini seven ve varlık sebebi gören tüm yurttaşlarımızı, hemşehrilerimizi Cumhuriyet Halk Partisi'ne davet etmeye başlamıştım. Hala daha devam ediyorum. Daha sonra da devam edeceğim Bu her gün bir karşılık veriyor. Her gün bu karşılık sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi her zaman da yine söylediğim gibi kar topundan çığa dönüşmeye devam ediyor. Bugün yine böyle bir gündeyiz. Ömrünü Cumhuriyet değerlerini ilke edinmiş, ömrünü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, çizgisinde hayat düsturu görmüş, çok değerli Zonguldak'ın yakinen tanıdığı, İYİ Parti'de görev yapmış, merkez ilçe önceki dönem başkanı sayın Bülent Karakoç ve yüz yetmiş kişi üyeyle beraber başvurularını yaptı. Partimize katılım için geldiler. Kendilerine hoş geldiniz diyorum." 

CHP'ye geçen Bülent Karakoç ise "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partimize üye olmaktan ve katılmaktan çok mutluyum. Burada Osman Başkanımızın dediği gibi birlik ve beraberlik ve daha çok büyümek, elimizden ne geliyorsa partimiz adına her şeyi yapmaya hazırız. Diğer il başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızla koordineli olarak çalışıp diğer arkadaşlarımız, üye arkadaşlarımızı çoğaltarak partimize destek vereceğinizden emin olabilirsiniz. Herkese teşekkür ediyorum, seçimlerde başarılar diliyorum" diye konuştu. 

Kaynak: Ercan Demir