Kadir Çetin'in CHP'ye katılması nedeniyle Kozlu İlçe başkanlığı'nda tören düzenlendi.
Törene CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP Kozlu ilçe Başkanı Merve Arslan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan,"Buraya toplanmamızın sebebi daha önce de parti üyemiz olan Kadir Çetin belediye meclis üyemiz oldu Sayın Kadir Çetin,  yuvasına tekrardan Alakalı rozet takma töreninde bir aradayız. Hoş geldiniz."

CHP 'ye geçen meclis üyesi Kadir Çetin de, "Yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Burada güzel bir siyaset yapıp önce ilçemizin belediyesinde sonra Türkiye genelinde büyük başarı tamamlayıp inşallah ülke yönetimine söz sahibi olacağız.

CHP'den hiç ayrılmadımıştım zaten. Yani köken olarak sosyal demokrat olduğumuz için bizde bir sevgi hep vardı.Çok mutluyum. Döndüm yuvama.  yerel seçimleri inşallah başarıyla çalışıp  partimizin başında elinden geleni yapacağım. İyi ki CHP var, iyi ki sizler varsımız" dedi

Değerli Cumhuriyet Halk Partililer, değerli basın mensupları, hoş geldiniz. Kadir Çetim ailesinin Kozlu'da bir karşılığı olduğunu sözü geçen bir aile olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla sadece kadir arkadaşımızda değil  ailesinin Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül verdiği ve katılacağını da öngörüyoruz. Burada ilçe  başkanımız,  seçilmesinden sonra kendi yönetimiyle beraber katmış olduğu katkıyı Görüyoruz. Bunun da seçim sonuçlarına ben yansıyacağına olan inancım tam bir de burada 5 tane aday adayımızın olması ve bu aday adaylığımızın birlik ve bütünlük içerisinde çok güzel bir ortam içerisinde çalışmaları sürecek.
Cumhuriyet Halk Partisi için. Daha önce yapmış olduğumuz kahvaltıda da birlik beraberlik mesajını verdik. Hep birlikte güçlüyüz. Birleşe birleşe kazanacağız diyorum"
 

Kaynak: Ercan Demir