İyi Parti İl Başkanı İl Başkanı Erdal Gülay Parti binasında  düzenlediği basın toplantısında Alaplı ve Gökçebey Belediye başkan adaylarını tanıttı.

ERDAL GÜLAY: GÖKÇEBEY VE ALAPLI'YI İYİ PARTİ'YE KATACAĞIZ

Konuşmasında Gökçebey ve Alaplı'yı ilçesinde İyi Parti bayrağını dalgalandıracaklarını belirten İl Başkanı Erdal Gülay şunları ifade etti:

"Kıymetli İYİ Parti ailesi, değerli basın mensupları, bugün Toplanmamızda  önümüzde yaklaşmakta olan 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimlerinde belediye başkan adaylarımız için toplanmış bulunmaktayız. Alaplı Belediye Başkan Adayımız Serdar Akyol arkadaşımız ve Gökçebey Belediye Başkan Adayımız Satılmış Aydemir. Bu arkadaşlarımızın adaylıklarını genel merkezimizin bize vermiş olduğu ve  yetkilendirmesi doğrultusunda bugün  Zonguldak İl Teşkilatı olarak ilçe başkanlarımız ve partililerimizin de hazır bulunduğu teşkilatımızda açıklamış bulunuyoruz. Kendilerine çıkmış oldukları bu kutlu yolda, bu kutlu mücadelede başarılar diliyoruz. İnşallah 2024 yılı Mart ayında  gerçekleşecek olan yerel seçim Gökçebey ve Alaplı belediyelerini inşallah İYİ Parti ailesine katmak için var gücümüzle mücadele edecekler. Bizler de kendisine teşkilat olarak kendilerine her zaman bizi nerede görmek istiyorlarsa orada kendilerine her zaman siper olacağız, yardımcı olacağız ve var gücümüzle Çalışacağız. Biz bu yolda inşallah Allah'ın izniyle de başarılı olacağımızı düşünüyorum. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun. 

SATILMIŞ AYDEMİR: GÖKÇEBEY'DE İNŞALLAH SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ

Gökçebey Belediye Başkan adayı Satılmış Aydemir'de, "Ben  İyi Parti kurucu ilçe başkanıyım. Şu anda Sayın Başkanımız, Sayın İl Başkanımın ve genel merkezimizin bizlere takdim etmiş olduğu bu başkanlık görevini  inşallah başarıyla  kazanacağız. Başarılı çalışmalar yapacağız. Kendilerine burada teşekkür ediyorum." dedi.

SERDAR AKYOL: ALAPLI'YI KAZANACAĞIZ

Alaplı'dan belediye başkan adayı Serdar Akyol yaptığı konuşmada, "Ben Serdar Akyol. il genel meclis üyeliği, belediye meclis üyeliği yaptım. Alaplıspor Başkanlığı görevinde bulundum. İYİ Parti'nin bize verdiği belediye başkanı adaylığını konusunda şu anda  Alaplı'da bir ilki imza atacağız. Alaplı'yı kazanacağız inşallah. bu düşüncelerle İl Başkanıma özellikle Tabii bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.  Hayırlı olsun arkadaşlar" dedi.

Kaynak: Ercan Demir