Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ilçe protokolü yönelik iftar programı düzenledi.
Paflagon Sosyal tesislerinde düzenlenen iftar programına; Kaymakam Necdet Özdemir ve eşi Nursel Özdemir, kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve eşi Özlem Altun, Gedik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Kilimli Emniyet Müdürü Serkan Karataş, Türkiye Taş Kömürü Kurumu karadom Müessese Müdürü Recep Ayyıldız ve Müessese müdür yardımcıları, Gençlik Spor İlçe Müdürü Önder Keskin, ZBEÜ Kilimli Meslek Yüksek okulu Müdürü Prof.Dr.Adnan Topuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recep Alkuş,  Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ile daire müdürleri katıldı.

İftar öncesi kur'an-ı Kerim ve duaları okundu okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.

İftar sonrası ise Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun yaptığı konuşmada katılanlara hoş geldiniz diyerek, "Ramazan bereketiyle geldi geçen sene olduğu gibi bu sene de sizlerle beraber iftarda buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kilimli ilçe olduktan sonra son yıllardaki hızlı gelişim ile beraber ilçe hürriyetine kavuşuyor. Tabii ki bunu da sizlerin emekleri çok büyüktür" dedi.

Başkan Altun ayrıca, 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen büyük deprem felaketi sonrasında madencilerin büyük kahramanlık örneği sergilediklerini belirterek "Hepsine buradan tekrar teşekkür ediyorum " ifadesini kullandı.
(Haber: Göksel Çolak)

Editör: Haber Merkezi