TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 23 Eylül Cumartesi günü saat 15.30'da kendi evinde Diyarbekirspor'u konuk edecek.
Geride kalan 3 maçta galibiyet alamayan Zonguldak Kömürspor, bu maçı kazanarak beyaz bir sayfa açmak istiyor.
Zorlu karşılaşmada taraftarlardan destek beklediklerini belirten takım kaptanı Hakan Çevik;

"Bu maçı alırsak bizim için her şey farklı olacak. Yeni bir sayfa açmak için kazanmak zorundayız" diye konuşarak şu ifadelere yer verdi;
"Geride kalan maçlarda iyi oynadık, pozisyonda bulduk ancak bu pozisyonları şanssız şekilde gole çeviremedik. Kalemizde gördüğümüz goller ise tamamıyla  hatalardan kaynaklı. Geride kalan hiçbir maçta rakibe mahkûm oynamadık.
Aksine  rakiplerden fazla pozisyona girdik. İster şansızlık, ister beceriksizlikle deyin bir türlü gol bulamadık. Sezon ilk golünü ve puanını geçen hafta deplasmanda Afyonspor karşısında bulduk. İnşallah bunun devamı gelecektir. Yarın Diyarbekirspor ile çok önemli maç oynayacağız. Bu karşılaşmaya çıkış maçı olarak bakıyoruz. Kazanırsak her şey bizim için farklı olacak.Lige yeniden başlayacağız. Kazanmak için arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapacağız. Zorlu müsabakada taraftarlarımızdan destek bekliyoruz."
 

Kaynak: Ercan Aygün