Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, orta kapuz'un yapım çalışmaya devam eden üst geçi çalışması hakkında bilgi veren Başkan Alan üst geçitin tamamlandıktan sonra tren yolunun da koruma altına alınacağını belirtti.

"ORTA KAPUZ'DAKİ ÜST GEÇİT TAMAMLANIP TREN YOLU KORUMA ALTINA ALINACAK"

Orta kapuzdaki üst geçit çalışmasını devam ettiğini belirten Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan üst geçitten sonra tren yolunu da koruma altına alınacağını belirterek şunları söyledi;

"Biz hatırlarsanız yola çıkarken 2019'da  bir projeden bahsetmiştik. Valiliğimiz ile zaten daha önce bunu organize etmiştik. Orta Kapuz ile  Kapuz'u birleştirdik. Şöyle yürüyüş yolu yapılarak plajın birleşilmesi şeklinde.  Malumunuz üst geçit  yaptıktan sonra inşallah bütün yollara genel müdürümüzle, bölgemizde yapıyoruz. Inşallah en kısa zamanda o tren yolu etrafında korumayı aldıktan sonra en ufak bir şey olmayacak. Ama ondan sonra da inşallah seneye seçimi aldıktan sonra inşallah birleşip kaldığı yerden devam edecek"


"KAPUZ PLAJI'NDA 60 GÜNDE 105 BİNDEN FAZLA KİŞİ AĞIRLADIK"

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 60 gün süren yaz sezonunda kapus plajında 105 binden fazla kişiyi ağırladıklarını belirterek şunları söyledi:

"Dün malum 71 tane aslan parçası evladımızın erkekliğe ilk adımı attığı sünnet şölenimiz vardı. Kapuz plajında. Orada da söylemiştim. Gene söyleyeyim Temmuz'un 1'i ile Ağustos sonu itibariyle yani 60 günlük periyottaki neredeyse 7-8 günü yağmur ve yağış sebebiyle açamadık vatandaşımız orada misafir edemedik 105 binden fazla vatandaşımız Kapuz Plajımızı ziyaret etmiş. Kayıtlara göre Buda demek oluyor ki günde Ortalama 2 binden fazla vatandaşımız kapuz plajında ağırlıyoruz"

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Metin Özden