Zonguldakspor Kadın Basketbol Kulübü Başkanı Kanat Tan taraftarlarları karşılaşmayı izlemeye ve destek olmaya davet etti.

"CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 16.00 SİTE KAPALI SPOR SALONU'NDA MAÇLAR ÜCRETSİZ"

"30 Eylül Cumartesi günü Zonguldakspor Kadın Basketbol Takımı'nın Adana'yla çok önemli bir maçı var. Geçen sezon şampiyon olarak Birinci Lige yükseldik. Bu sene de bu sezon da Zonguldak'a en iyi şekilde temsil edip Süper Lig'e çıkmak için bu önemli maçta tüm taraftarlarımızı, tüm Zonguldak Halkını maça davet ediyoruz. Cumartesi günü Site Kapalı Salonu'nda, saat 16.00'da maçlar ücretsizdir. Taraftar gücüne ihtiyacımız var. Herkese çok teşekkür ederiz. 

"KARADENİZ BÖLGESİ'NİN TEK TAKIMIYIZ"

Lig geçen hafta başladı. İlk maçımızı İstanbul'da Emlak Konut Gelişim Takımı'yla yaptık ve 22 sayı farkla  Emlak Konut Gelişim takımını yendik. Şu anda ligde üçüncü sıradayız. Önümüzde 30 maçlık bir uzun bir maraton var. 
Bu periyotta inşallah Zonguldak'ın Karadeniz Bölgesi'nin tek takımı olan Zonguldakspor Kadın Basketbol takımını bu sene Süper Lig'e çıkarıp en iyi şekilde temsil edip Zonguldak halkına yakışır bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Hedefiniz  her zaman olduğu gibi bu sene de şampiyon olmak.
Hedefimiz Zonguldak'ın altyapılarımı oluşturup gençlerimize hizmet etmek, altyapılar oluşturup belki Milli takıma kadar sporcu yetiştirmek Zonguldak'a sosyal ve kültürel anlamda katkı sağlamak.

Kaynak: Ercan Demir