İl Genel Meclisi'nin 3. birleşimi Necdet Karaveli başkanlığında gerçekleştirildi.

Mecliste Bir önceki oturmayı toplantı tutanak özeti okunarak oynandı ve gündem maddesinin görüşülmesine geçildi. 
KOMİSYON RAPORU 2.KEZ KOMİSYONA GÖNDERİLDİ

Mecliste; Kdz. Ereğli İlçesi Hacıuslu Köyüne, Harmandere Membanın tahsisinde sakınca olmadığı belirtilmiş olup, Memba Tahsis Komisyonu tarafından hazırlanan “Memba Tahsis ve Tevzii Komisyonu Raporu” görüşülerek Cuma günkü birleşimde karara bağlanmak üzere ilgili komisyona oy birliğiyle havale edildi.

ÇAYCUMA KARAKOÇ KÖYÜ'NE MEMBA TAHSİSİ ONAYLANDI

Mecliste; Çaycuma İlçesi Karakoç Köyüne, Köprübaşı Membanın  tahsisinde sakınca olmadığı belirtilmiştir. Memba Tahsis Komisyonu tarafından hazırlanan “İçme Suyu Memba Tahsis ve Tevzii Komisyonu Raporu” ile ilgili, İmar ve Bayındırlık, Plan ve Bütçe, Çevre ve Sağlık ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları sayılı raporlar görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.


EREĞLİ KIZILCA KÖYÜ'NDE SU DEPOSU İÇİN KAMULAŞTIRMA KARARI ONAYLANDI

Mecliste; Kdz. Ereğli İlçesi Kızılca Köyü 105 ada, 84 parsel nolu taşınmaz üzerinde yapımına başlanan, 10 m³ tevzi maslağı ve aynı taşınmaz içinde önceki yıllarda döşenmiş olan terfi hattının bulunduğu vasfı tarla olan 12.832,85 m² yüzölçümlü taşınmazın 13,727 m²’lik kısmının kamulaştırılması ile ilgili, İmar ve Bayındırlık, Plan ve Bütçe, Köylere Yönelik Hizmetler ile İçişleri Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları sayılı raporlar görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Adnan kararla birlikte şahsın tapulu arazisi içerisinde bulunan 13.7 metrekarelik alan kamulaştırılacak.
    Gelecek toplantının gün ve saatinin belirlenmesiyle birleşim tamamlandı.

İSA BÜKRÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Dün sabah AK Parti Devrek il Genel Meclis üyeleri Serpil Özmen, İsa Bükrü ve İsmet Bostancı'nın otomobiline başka bir otomobil çarpması sonucu trafik kazası geçirmişlerdi.
Ölümden dönen il genel meclis üyeleri hastanede tedavi olduklarından sonra taburcu oldular. AK Parti Devrek İl Genel Meclis Üyeleri isa Bükrü ve İsmet Bostancı meclis toplantısına katılırken Serpil Özmen ise meclis birleşimine katılmadı.
AK Parti Devrek İl Genel Meclis Üyesi İsa Bükrü, mecliste gündem dışı söz olarak geçirdikleri kaza sonrası kendilerini arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunanlara teşekkür etti.


 

Kaynak: Ercan Demir