Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde bazı okullarda kayıt parası talep edildiğine dair söylentiler karşısında Yeni Adım'a açık ve net konuştu. Bozkan, "Talimatlar doğrultusunda gereğini yaparız" dedi.
BOZKAN AÇIK VE NET KONUŞTU
Her yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde ilk ve orta dereceli okullarında çok nadir de olsa veliler kendilerinden kayıt parası adı altında para ve malzeme talep edildiği yönünde şikayetlerde bulunuyor
2023-2024 eğitim-öğretim yılı öncesinde de bu tür taleplerin ve şikayetlerin önüne geçilmesi yönünde Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan açık ve net konuştu.
"TALİMATLAR DOĞRULTUSUNDA GEREĞİNİ YAPARIZ"
Bozkan, "Şimdiye kadar bize böyle bir şikayet gelmedi. Kayıt parası istendiğine dair bize gelecek bilgi karşısında talimatlar doğrultusunda gereğini yaparız.
Bana intikal eden bir şikayet yok. Böyle bir sorun varsa çözeriz. Şu anda ben İstanbul'dayım. Hafta başında görevimin başında olacağım. Ben yoksam oradaki arkardaşlar varsa sorunu çözer" dedi.
"OKUL İNŞAATLARI DEVAM EDİYOR"
Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Zonguldak merkez ve ilçelerde bir çok okulda inşaat, bakım-onarım ve boya-badana çalışmaları devam ediyor. 
Arkadaşlarımız mesai tanımadan çalışıyorlar, çalışacaklar. Şu anda eğitim-öğretime hazırlık için tüm okullarda tüm arkadaşlarımız çalışıyor. Sorunlar varsa tüm sorunları hep birlikte çözeceğiz. Yeni eğitim-öğretim sezonuna sorunsuz şekilde gireceğiz" dedi.
(Haber: Ender Yüksel)

Editör: Oğulcan Öz