22 Ağustos 2022 tarihinde Gökçebey İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Emrah Aslan, yurt dışı görevi nedeniyle Fransa'ya gideceği öğrenildi.
Kaymakam Emrah Aslan, görev ve görev yeri değişikliğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Aslan, Çaycuma İlçe Kaymakamı Mehmet Göze'ye de veda ziyareti gerçekleştirdi. Öte yandan Kaymakam Arslan, ilçeden ayrılmadan önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;
"Kıymetli Gökçebeyli Hemşehrilerim. Yaklaşık 1 yıldır görev yaptığım, insanı, doğası ve kültürüyle hayatımda izler bırakan bu güzide ilçeden ayrılmanın hüznünü yaşıyorum. Öncelikle yakın zamanda yaşadığımız sel felaketinden dolayı tüm vatandaşlarımıza tekraren geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, göstermiş oldukları birlik ve beraberlik için ayrıca teşekkür ediyorum.
Değerli Gökçebeyliler. Köy yollarında adım attığım, insanlarıyla her daim hemhal olduğum, varlıklarını, sevgilerini ve güvenlerini her zaman yanımda hissettiğim sizlerin hizmetkarı olmak en büyük onur ve gurur kaynağım olmuştur. Dostluğunuzu, kardeşliğinizi ve yoldaşlığınızı kazanmanın vermiş olduğu gururla, ben de çok müstesna yere sahip olduğunuzu bilmenizi isterim.
Sevgi ve saygıyı temel alarak ilçemizin gelişmesi için çok çalıştık ve hep beraber gayret ettik. Bu gayretlerimizde desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz, yol gösteren, devlet ve millet adamlığını her daim örnek aldığım değerli büyüğüm Zonguldak Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz’a, ilçemize olan desteklerinden dolayı değerli Milletvekillerimize, ilimizde görev yapan çok değerli meslek büyüklerime, ilçemizin değerli belediye başkanlarına, birlikte çalıştığımız değerli kurum müdürlerimize ve ekiplerine, ilçemizin sivil toplum kuruluşlarına, siyasi partilerimize, köy ve mahalle muhtarlarımıza ve desteklerini dualarını ve inançlarını her daim hissettiğim Gökçebeyli vatandaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunarım. Allah’a Emanet Olunuz. Sağlıcakla Kalın…"
(Haber Merkezi)