Demir  Amatör Kurul Üyeliğine seçildi
TASKK Genel Kurulu Ankara’da yapıldı

Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen Olağan Genel Kurula Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da katıldı. Genel Kurulda Divan Başkanlığı'nı Konya Milletvekili, TFF'nin eski yönetim kurulu üyesi Mehmet Baykan yaptı.
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun (TASKK) Başkanlığına yeniden TFF İcra Kurulu ve Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez seçildi.

Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, seçimlerde oy kullanmak üzere üst kurul delegeleri ile birlikte tam kadro Ankara'ya giderek genel kurulda hazır bulundu.
Genel kurul sonrası Ali Düşmez, yeniden genel başkalığına seçildi. Zonguldak ASKF Başkanı Kemal Demir, Amatör Kurul Asil üyeliğine seçildi.
Kendilerine bu görevi layık gören  Genel Başkan Ali Düşmez’e teşekkür eden Kemal Demir, yaptığı açıklamada şunları söyledi:”Genel kurula üst kurul arkadaşlarımız ile  birlikte katıldı. Ali Düşmez Başkanımız  yeniden seçildi.Bizde Amatör Kuru üyeliğine  seçildik.
Zonguldak Amatör Sporunun daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağız. Zonguldak’ta Valimizin öncülüğünde Özel İdaresi  tarafından yapılan yardımların dışında hiç destek görmedik.İnşallah  Valimiz ve Emniyet müdürlüğümüz başta olmak üzere  Belediye Başkanlarımızı ziyaretlere başlayacağız.Kendilerine bilgiler vereceğiz. Bizde Ankara’da Amatör Kurul’da ilimizde  Amatör sorun daha iyi yerlere gelmesi için  yönetim  kurulu arkadaşlarımızla birlikte  elimizden geleni yapacağız. Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  olarak, Türk futboluna ve amatör spora uzun yıllardır büyük katkılarda bulunan Sayın Ali Düşmez'i ve Yönetim Kurulu'nu tebrik eder, yeni yönetim dönemlerinde başarılar dileriz.
Hafta sonunda  ilimizde oynanacak  maçlarda tüm takımlara başarılar dileriz”
 

Kaynak: Ercan Aygün