"Arayış", "Mutluluk,""Yıldızlar da Kaybolur', "Huzur Meşalesi" ve  "Şiirsel Gelişim" isimli yayınlamış kitapları bulunan Şair ve Yazar Kenan Tunç, Kitap Tanıtım ve İmza Günü etkinliklerinde okurlarıyla buluştu.

Geçtiğimiz hafta kitapları ile İstanbul'da düzenlenen Zonguldak Tanıtım Günleri etkinliğine katılan Kenan Tunç yeni çıkan Huzur Meşalesi ve Şiirsel Gelişim isimli kitapları ile Zonguldak Belediyesi Kent Konseyi’nin düzenlediği “Zonguldak Kültür Sanat Günleri” etkinliğine de katıldı.

Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde kitaplarını imzalayan Yazar Kenan Tunç , "Zonguldak Kent Konseyi'nin düzenlendiği kitap Tanıtım ve İmza Günleri etkinliğine katıldım. Katılan herkese Kent Konseyi'mize çok teşekkür ediyoruz. 
Biz de burada kitaplarımızı imzaladık. Bütün okurlarımıza çok teşekkür ediyorum. "İfadesini kullandı.

Diğer yandan kitap imza gününde şair ve yazarlar; Feridun Erlat, Gürdal Özçakır, Kurtuluş Ayyıldız, Mete Arif Tokmak, Muharrem Akman, Murat Aktaş, Nail Yurtaçan, Özge Ak, Sadun Duran, Selma Aydın, Sevil Özbay, Solmaz Demir, Şennur Güneş'de kitaplarını okurlarlarına imzalattılar.

Kaynak: Ercan Demir