Deplasmanlı Süper Amatör Küme’de Play-Off birincisi olan Kilimli Belediyespor, Pazar günü  Kozlu Belediyespor ile oynayacağı Play-Aut maçının provasını gerçekleştirildi.
Müsabakanın oynanacağı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda  antrenör Selahattin Bayar  nezaretinde çalışan futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.
"GERİ DÖNMEK İSTİYORUZ"
 Yaz ayında geçirdiği tren kazasında hayatını kaybeden eski futbolcuları Aytunç Topaloğlu için mücadele edeceklerini ifade eden Antrenör Selahattin Bayar  şöyle konuştu,” Aslında normal sezonu Şampiyon bitirerek direkt BAL’a  çıkmak istiyorduk. Ancak bazı  talihsizlikler  yaşadık. Kadromuz kısıtlı. Sakat ve cezalı futbolcumuz olduğu zaman sıkıntı yaşadık. Sonuçta Play-Off maçlarında birinci olduk ve  Play-Aut maçı oynamaya hak kazandık. Pazar günü saat 15.00’de Kozlu Belediyespor ile karşılaşacağız. Son hazırlıklarımızı yaptık. Bu maç bizim için ayrı bir önem taşıyor. Yaz aylarında  yaşadığı talihsiz tren  kazasında hayatını kaybeden Aytunç Topaloğlu anısına oynayacağız. Zor bir maç oyacak ama biz bir yıl sonra yeniden BAL’a çıkmak için elimizden geleni yapacağız.”
MAÇ PAZAR GÜNÜ 
Kozlu Belediyespor ile Kilimli Belediyespor takımları arasındaki  Play- Aut  maçı Pazar günü saat  15.00’de Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynanacak. Müsabakayı kazanacak olan takım önümüzdeki sezon BAL liginde  mücadele etme hakkı kazanacak.

(Haber: Ercan Aygün)

Editör: Oğulcan Öz