Kilimli Gençlik Spor İlçe Müdürü Önder Keskin, Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nın ışıklandırılacağı müjdesini verdi.
Önder Keskin, stadın ışıklandırılması için gerekli ödeneğin çıkartıldığını ve yakın bir zamanda sahanın ışıklandırılması çalışmasını başlayacağını belirtti.

PROTOKOL TRİBÜNÜ YENİLENDİ
Gençlik Spor İlçe Müdürü Önder keskin Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nı eksikliklerini tamamlandığını belirterek, "Kilimli Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü olarak ilçemizde bulunan tesislerden biri olan Ahmet Şerifoglu Stadı'nın bazı eksikleri vardı. Eksiklerimizi İl Müdürümüzün de katkılarıyla giderdik çok şükür. Bu eksiklerin başında protokol tribünü geliyordu. Protokol tribününün üst kısmını değiştik ve boyattık. Şu an için iyi bir hale geldi ve tabi bunu daha iyi bir yere getirmeye çalışacağız ilerleyen aşamalarda" dedi.

CADDE TARAFINDA BULUNAN TRİBÜN ÖNÜNDEKİ SU BİRİKİNTİSİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ..
Stadın cadde tarafındaki su birikintisi olayını çözdüklerini de belirten İlçe Spor Müdürü Önder keskin, "Cadde tarafında olan tribünlerin ön kesimlerinde ise her yağmur yağdığında su birikintisi olayı gerçekleşiyordu ve zaman zaman sahaya da taşıyordu. Bu bizim için bir sıkıntıyı, Bunu da sağ olsun Kilimli Belediye Başkanımız Kamil Altun'un büyük katkılarıyla 100 metre kadar bir kanal açıp sorunu çözdük." diye konuştu.

SOYUNMA ODALARI YENİLENDİ
keskin soyunma odalarında yenileme ve tadilat çalışmaları da yaptıklarını belirterek, "Bununla birlikte yine soyunma odalarının tadilatı ve boyası yine buraları da güzel bir halle getirdik , tabi bu yenileme çalışmaları inşallah devam edecek. Planlarımızda tribünlerin ve koltukların yenilenmesi, bunun dışında yine protokol kısmının kilimliye yakışır bir hale getirilmesi var ." diye konuştu.

SAHANIN IŞIKLANDIRILMASI İÇİN ÖDENEK HAZIR ÇALIŞMALAR YATINDA BAYŞLAYACAK
Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nı en önemli eksikliğinin ise ışıklandırma oylduğunu ancak bu eksikliğinde giderileceği müjdesini veren Gençlik Spor İlçe Müdürü Önder keskin, şunları ifade etti:
"Bunun dışında tabi en büyük sıkıntılardan biri de stadyumun ışıklandırılması konusuydu. uzun yıllar bu bir sorundu ve bu sorunu da il müdürümüz Sayın Hakan Yüksel'in büyük katkılarıyla ve bakanlığımızın da buna cevap vermesiyle birlikte bu sorununu da giderdik çok şükür. Bunun da ödeneğini çıkardık, yakın bir zamanda sahanın ışıklandırılmasını yapacağız ve böylelikle Kilimli ilçemize yakışır bir şehir stadını inşallah halkımızın ve sporcularımızın hizmetine sunacağız"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi