Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun yaz döneminde çok yoğun şekilde çalışacaklarını ifade etti.

Covid-19 sebebiyle çalışmaların az da olsa aksadığını ancak normalleşme süreci ile birlikte çalışmalarına tam gaz devam edeceklerini belirten Başkan Kamil Altun "Halkımız bu konuda müsterih olsun" ifadesini kullandı.
Söz verdikleri projeleri tek tek tamamlayacaklarını belirten Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, önümüzde ki yaz döneminde çok yoğun şekilde çalışacaklarını belirterek şunları söyledi:

TAM GAZ ÇALIŞACAĞIZ..
"Kovid-19 nedeniyle projelerimizi ufak tefek aksaklıklar maalesef oldu.Şu anda tüm dünya ve ülkemiz memleketimiz bu pandemi sürecini en az hasarla atlatmak zorunda, Çünkü her şeyden önemlisi sağlıktır ve bu problemi de atlattığımız zaman projelerimizin takibini daha fazla sıkı bir şekilde yapacağız. Halkımız Bu konuda kesinlikle müşteri olsun. Çünkü biz verdiğimiz sözü tutan bir belediyecilik anlayışını 14 aylık süreçte gerçekleştirmiş durumdayız bu güveni vatandaşlarımız bizden şu anda aldı kesinlikle vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun projelerimizi Biz adım adım teker teker gerçekleştireceğiz inşallah.
Bu yaz dönemi çok yoğun geçecek zaten pandemi sürecinde de hiç Aralık vermeden kısıtlı imkânlarla da olsa belediye çalışmaları gerçekleştiriyor duk bu süreçte yaz dönemi tam gaz da devam edecek" dedi. 

KYK YURDUNUN TEMELİ BİR AY İÇİNDE ATILIYOR..
Kilimli'ye yapılacak olan 450 kişilik yurdun temelinin bir ay içinde açılacağı müjdesini veren Belediye Başkanı Kamil Altun, "Ankara'da Gençlik ve spor bakanlığında firma yetkilileri ile daha yeni görüştük. Çok gıcık prosedürler kaldı önümüzdeki 1 ay içerisinde bu prosedürler hal edildikten sonra kilimli'deki 450 kişilik üniversite için yurdumuzun temelini atılacağını müjdesini verebilirim inşallah." Dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi