KİLİMİLİ'DE BAYRAM COŞKUSU

Kilimli Kaymakamlığı'nca Kurban Bayramın 2. gününde bayramlaşma programı düzenlendi.

Paflagon Sosyal tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programına Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, İl Müftü Vekili Kemal Türksoy, daire müdürleri, siyasi parti İlçe temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri çok sayıda ilçe sakini katıldı.

Kaymakam Necdet Özdemir gelen konuklarla bayramlaştı bayramını kutladı.

Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir yaptığı konuşmada;

"Hepiniz hoş geldiniz öncelikle. Hepinizin Kurban Bayramı'nız mübarek olsun.. Bu bayramlar bizler için Çok güzel, bizleri bizleri birbirimize yakınlaştıran günlerdir. O yüzden iyi ki bayramlarımız var. Bayramlarımız sayesinde birbirimize her zaman daha da yakınlaşıyoruz özellikle Kurban Bayramı'nda  kestiğimiz kurbanları etlerini dağıtarak bizler daha da fazla yakınlaşıyoruz. O yüzden  bu bayramlar çok güzel. Ayrıca tüm küskünlüklerin sona erdiği rekabetin rafa kalktığı günlerdir bayramlar.Ülkemizde huzurlu, daha nice bayramları hep birlikte yaşama dileğiyle sizlerin huzurunda ülkemizde mutlu huzurlu yaşamamızın vesileleri olan geçmişten bugüne, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun da herkesin bayramını kutlayarak, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;

 "Kıymetli hemşehrilerim, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Kurban Bayramı bayramlaşma programına hoş geldiniz, şeref verdiniz. Hepinizin Kurban Bayramı.  Rabbim tüm kurban ibadetlerimizi kabul etsin inşallah. Kilimli hemşehrilerimiz, yine salonumuzu kalabalık şekilde doldurdu, hepsine ayrı ayrı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her bayramınız burada gerçekten bir coşku eşliğinde gerçekleşiyor. Bu bayramınız da böyle oldu. inşallah gelecek bayramlara hep beraber mutlulukla, huzurla, barış içerisinde bayramınızı kutlarız. Ben katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Ve ailelerinizin de bayramlarını tebrik ediyorum. Selamlarımızı iletiyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Hayırlı günler diliyorum. "

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz