TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 8 Ekim Pazar (yarın), Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda ligin güçlü ekiplerinden Yeni Mersin İdman Yurduspor'u ağırlayacak.

Zonguldak Kömürspor için her ne kadar tehlike çanları çalsa da taraftarının etkisiyle birlikte üstünlük sağlayacağı öngörülen mücadeleye Zonguldak'ın tüm ilçelerinden taraftar akın edecek. 

ZONGULDAK'TA BÜYÜK ATMOSFER

Zorlu maç öncesi tribünlerin önde gelen isimlerinin yaptığı "maça davet" çağrısına kulak veren tüm Zonguldak Kömürspor sevdalıları büyük atmosferi yaşamak için stadyumda yerini alacak. 

Ligin 5. sırasında bulunan Yeni Mersin İdman Yurdu da puan istikrarlı yürüyüşünü devam ettirmek için zorlu mücadelede Zonguldak Kömürspor'un ateşli taraftarının önüne çıkacak.  Mersinli taraftarlar da takımını Zonguldak Kömürspor karşısında yalnız bırakmayacak. Yaklaşık 2 otobüs ile Zonguldak'a geleceğini duyuran Mersin İdman Yurdu taraftarları, sabahın erken saatlerinde Zonguldak'ta olacak. 

Zonguldak'ta uzun sürenin ardından ilk defa yaşanacak "deplasman tribünü" heyecanı taraftarlar tarafından merakla bekleniyor. 

DAHA ÖNCEKİ RAKİPLERİN SEYİRCİLERİ ZONGULDAK'A GELEMEMİŞTİ

Zonguldak Kömürspor'un büyülü atmosferinde takımını yalnız bırakmak istemeyen diğer rakip takımın taraftarları maçlara günler önce kala "yüzlerce kişi geliyoruz" diyerek paylaşımlarda bulunmuş ancak birçok taraftar grubu Zonguldak'a nedeni bilinmeyen bir şekilde gelmemişti. 

Kaynak: Haber Merkezi