TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak  Kömürspor, 31. hafta mücadelesinde  deplasmanda Kocaelispor ile karşılaştı. Müsabaka 3-0 Kocaelispor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
Kırmızı-Lacivertli ekip sahaya : Yüksel Egemen Yaylı , Emrah Taysın , Hakan Çevik ,Emre Kara (Dk. 81 Tarık), Oğuzhan Matur , Mevlüt Çelik ( Dk. 62 Alper) , Aykut Emre Yakut , Mümin Uyar ( Dk.62 Hüseyin Yılmaz) ,Ahmet Akyıldız (Dk. 37 Abdülkadir) ,Fatih Bektaş,Embiya Ayyıldız ( Dk. 81 Osman Zorlu)’dan oluşan ilk 11 ile başladı.
KOCAELİ  MAÇA GOLLE BAŞLADI
Maça hızlı başlayan Kocaelispor, 1’inci dakikada geçmişte Zonguldak Kömürspor’un formasını giyen,  Okan Eken’in golü ile 1-0 öne geçti. Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular  İlerleyen  dakikalarda toparlanmalarına rağmen golü bulamayanca   İlk yarı 1-0 Kocaelispor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
ERKEN GELEN GOLLER MORALLERİ BOZDU
İlk yarıda olduğu gibi ikinci 45 dakikaya da hızlı başlayan Kocaelispor,47’de  Samet Ali’nin attığı golle  skoru 2-0 yaptı. Kalesinde erken gol gören Zonguldak Kömrüspor’lu futbolcular  oyundan düşünce ev sahibi Koacelispor rahat bir  performans sergiledi. Maç 2-0 bitecek sanılırken Kubilay Yavuz ile bir gol daha bulan Kocaelispor sahadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçtan sonra puanını 68’e çıkartan Kocaelispor en yakın takipçisinin 5 puan önünde liderliğini devam ettirdi.
Zonguldak Kömürspor ise 44 puanla sekizinci sırada yer aldı.

(SPOR SERVİSİ)

Editör: Oğulcan Öz