Zonguldak’ta yaklaşık 1 yıl önce hizmete giren Prof.Dr. Şaban Teoman Duralı Tünellerini bağlayan Köprülü Kavşak’ta sık sık trafik kazaları meydana geliyor.
Köprülü Kavşak’ta yol kesitlerinin tehlikeli olması, sürücülerin dikkatsizliği nedeniyle meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi.
Cumartesi günü kontrolden çıkarak refüze çarpan araç ters takla atmıştı.
BU SABAHA KARŞI AYNI YERDE ARAÇ YAN YATTI!
İkinci Makas mevkiinde bulunan Köprülü Kavşak’ta bu sabaha karşı 03.50 sularında hem yolun tehlikeli olması, hem de sürücünün dikkatsizliği nedeniyle araç refüze çarparak yan yattı. 
Arkadan gelen araçların trafik, itfaiye ve 112 sağlık ekiplerine haber vermesiyle birlikte olay yerine gelen sağlık ekipleri araç sürücüsüne ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdü.
Trafik ekipleri ise kaza bölgesinde güvenliği sağlamasının ardından itfaiye ekipleri ise yan yatan aracı düzelterek çekici ile olay yerinden aldı.
KÖPRÜLÜ KAVŞAK SÜRÜCÜLERİN KORKULU RÜYASI OLDU
Köprülü Kavşak’ta yolun şekli ve yapımının tehlikeli olduğunu belirten sürücüler kaldırımların ve refüzlerin tehlikeli olduğunu belirtiyor. Sürücülerin korkulu rüyası haline gelen Köprülü Kavşakta kaldırımlarda ve refüzlerde düzenleme yapılması isteniyor.
(Haber: Ender Yüksel)

Editör: Metin Özden