Kozlu Kütüphane ve Okuma Salonu bugün gerçekleştirilen törenle açıldı.
Açılış törenine Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Durak, CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan, AKP Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar
ve MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali katıldı.
Açılışta konuşan Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, yaklaşık 6 aydır proje üzerinde titizlikle çalıştıklarını belirterek, “İlçemize kültürel anlamda önemli bir değer kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Gençlerimizin bilgiye erişimini kolaylaştırmak ve tüm vatandaşlarımıza huzurlu bir okuma ortamı sunmak amacıyla bu projeyi hayata geçirdik,” dedi.
Açılışı yapılan Kütüphane ve Okuma Salonu’nun, özellikle gençlerin eğitimine katkı sunacak bir cazibe merkezi olması hedefleniyor. Başkan Dökmeci ayrıca, ilçeye kültürel ve sosyal projeler kazandırmaya devam edeceklerini vurguladı.