15 Temmuz hain darbe girişimini 4.yıldönümü kapsamında Kozlu Belediyesi hizmet binası içinde 15 Temmuz hain darbe girişiminden fotoğrafların yer aldığı "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" konulu fotoğraf sergisi ilçede büyük bir ilgi gördü.
Vatandaşlar sergiyi gezerek incelediler.

Sergiyi değerlendiren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" konulu fotoğraf sergisi ile bir kez daha hain ve alçak fetö darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz 2016 gecesini gözler önüne sermeyi amaçladık. Kozlu Belediyesi'nin giriş katında sergilenen fotoğraflar, aziz milletimizin vatan sevgisini canı cananı her şeyin üstünde tuttuğunu tüm dünyaya haykırmaktadır.
15 Temmuz Türk Milletinin Onurudur
Aziz Milletimiz, tarih boyunca içeride ve dışarıda hiçbir düşmana fırsat vermediği gibi 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan ihanet girişimine kanıyla, canıyla, yüksek cesareti ve kahramanlıklarıyla geçit vermemiştir. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere 15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitlerimizi rahmet,minnet ve şükranla anıyorum.
Gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum." ifadesini kullandı.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi