Seçkin Organizasyon ile Çağdaş Anadolu Halkoyunları kentteki bir açığı daha katmak için kolları sıvadı

Batı Karadeniz’de yaptığı belediye festival ve şenlik organizasyonları, tiyatro ve konserler, dev oyun parkurları, özel gün organizasyonları, çocuk etkinlikleri gibi birçok alanda adından oldukça söz ettiren Seçkin Organizasyon  ile açıldığı günden bugüne ilklere imza atan ve aldığı başarılarla adından oldukça söz ettiren Çağdaş Anadolu Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ortak bir projede buluşarak kentteki bir açığı daha kapatmayı hedefliyor.

Sanatın birçok dalını Zonguldaklı sanatseverlerin ayağına başarıyla getiren Seçkin Organizasyon bu yıl Çağdaş Anadolu Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin de katkılarıyla bir ilke daha imza atarak ‘1. Karaelmas Tiyatro Festivali’ düzenleyecek. 

NİSAN AYINDA DOYA DOYA TİYATRO İZLEMEYE HAZIR MISINIZ?

Gerek konu gerek oyuncu kadrosu ile birbirinden özel 3 yetişkin oyununun yanı sıra bir de çocuk oyunu ile Nisan ayında Zonguldaklı sanatseverlerin karşısına çıkacak olan Çağdaş Halkoyunları ve Seçkin Organizasyon, tüm Zonguldak halkını tiyatro şölenine davet etti.

Zonguldak’ta bir ilk gerçekleştirerek Ferhan Şensoy, Şenay Gürler, Hale Akınlı, Goncagül Sunar, Feri Baycu Güler, Gözde Kansu, Melisa Doğu, Ece Yüksel Yasemin Yalçın, İlyas İlbey, Kutay Şahin, Ortans Kıvanç, Serdar Bordanacı, Merve Akaydın, Filiz Akin, Oben Onur gibi dev tiyatro ve sinema oyuncularını kente getirerek vatandaşlara sanat şöleni yaşatmayı hedefleyen ekip, tüm Zonguldaklıları festivale davet etti.

Festival kapsamında gerçekleştirilecek olan program şu şekilde belirlendi;

Nereye Gitti Bütün Çiçekler - 8 Nisan 2019  - 20:00 AKM

Oyuncular: Şenay Gürler, Hale Akınlı, Goncagül Sunar, Feri Baycu Güler, Gözde Kansu, Melisa Doğu, Ece Yüksel

Ferhangi Şeyler 21 Nisan 2019 - 20:00 AKM

Oyuncu: Ferhan Şensoy

Vee Perde 30 Nisan 2019 - 20:00 AKM

Oyuncular: Yasemin Yalçın, İlyas İlbey, Kutay Şahin, Ortans Kıvanç, Serdar Bordanacı, Merve Akaydın, Filiz Akin, Oben Onur 

Kırmızı Balık Müzikali ( Çocuk Oyunu ) 21 Nisan 2019 - 11:00 - 13:00 - 15:00

Oyuncular: Anka Kurydina, Ozan Emre Altın, Vika Federova, Hakan Senyen, Anabel Moreno, Ricardo Moya

Editör: Haber Merkezi