Devrek Belediye Başkanı Çetin-Dilek Bozkurt’un kızı İpek ile Gülsüm-Orhan Yırtkapan’ın oğlu Özkan Yurtkapan, Çaydeğirmeni River Mill Park Otel’de düzenlenen görkemli bir törenle yaşamlarını birleştirdi.
     Nikah ve düğünün birlikte yapıldığı törende İpek-Özkan çiftinin nikahını Başkan Çetin Bozkurt kıydı. Başkan Bozkurt’un bu mutlu gününde siyasi ve bürokrasiden dostları ve Devrekliler yalnız bırakmadı.
     Nikah ve düğün törenine, Zonguldak Milletvekilleri; Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Polat Türkmen, Özcan Ulupınar, Ali İhsan Köktürk, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen,Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
     Başkan Bozkurt, “Her insanın hayatta en mutlu olduğu anlar vardır. Her ailenin en heyecanlı günleri vardır. İşte bizler de burada çok önemli ve anlamlı birgün yaşıyoruz. Evlatlarımızın davetine katılarak bu mutlu günümüzde yanımızda olan yanında olan misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.
      Başkan Bozkurt ve eşi Dilek Bozkurt, nikah ve düğün boyunca konuklarla tek tek ilgilenerek misafirperverlik örneği sergiledi.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi