Kilimli Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Öğretmeni Nur Sarı, Kilimli Belediyesi, Kilimli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Kilimli İsmet İnönü İlkokulu‘nun katkılarıyla  27 Şubat Perşembe günü, çocuklar için konser etkinliği düzenlendiğini söyledi.
Zonguldak Sanayici ve İş Insanları Dernegi Başkan yardımcısı Serpil Cüntay'da, bir sınıfın biletlerine sponsor olarak katkı sağladı.
2020 yılının ilk etkinliğini çocuklar şunları söyledi:

"Kilimli Belediyesi, Kilimli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Kilimli İsmet İnönü İlkokulu'nun katkılarıyla 2020 yılının ilk etkinliğini çocuklarımızla yapmak istedik. Çocuklarımızla hep bir ağızdan şarkılar söyleyip eğlenerek yeni yıla enerjimizi çocuklarımızdan alarak başlamak istedik.İşte yılın ilk eğlenceli ve çocuksu etkinliği ‘ŞUBADAP ÇOCUK‘ müzik grubu “Çocuk Şarkıları Konseri “ Bu mükemmel grup  tüm çocuklarımız için çok uzaklardan geliyor . Zonguldak ‘TSO Başkan Yardımcısı Serpil Cuntay, bize uzaklardan verdiğini destek için teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu  vesile ile katkıları olanlara, velilerime, tüm okul müdürlerine bir kez daha desteklerinden ötürü teşekkür ederizİşte yılın ilk eğlenceli ve çocuksu etkinliği  Şubadat Çocuk müzik grubu “Çocuk Şarkıları Konseri “ konseri  Tarih:27 Şubat Perşembe Saat 15.30 'da Kilimli İsmail Hakkı Güngör Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek.Çocuklarımız biletlerini okullarımızdan temin edebilirler. Eğitim-Öğretim'in 2.dönemine eğlenmek isteyen tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Haydi Çocuklar birlikte eğlenmeye,şarkılar söylemeye.”dedi

Ayrıca Cuntay'a  da öğrenciler kendilerine bilet sponsoru olması sebebiyle teşekkür ettiler.
(HABER-ERCAN DEMİR)


Editör: Haber Merkezi