Ünlü sanatçı Aslı Hünel’in 3.Çaycuma Günleri etkinlikleri kapsamında verdiği konser, Çaycumalılardan büyük ilgi gördü

Çaycuma’nın ilçe oluşunun 78. yılı nedeniyle düzenlen 3. Çaycuma Günleri, ünlü sanatçı Aslı Hünel’in verdiği muhteşem konser ile sona erdi. Bir gece önce ismini binlerce Çaycumalıdan alan Özgürlük Meydanı, Aslı Hünel hayranlarıyla doldu taştı. Çaycuma’yı çok beğendiğini ve devamlı gelmek istediğini belirten sanatçı, sergilediği performansla göz doldurdu. Hünel’den önce gösteri yapan Çaycuma Belediyesi Halkoyunları Topluluğu ile mini bir konser veren Çaycuma Belediye Bandosu da izleyicilerden büyük alkış aldı. Konseri Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun’un yanı sıra kalabalık bir protokol topluluğu da izledi.

HEP BÖYLE GÜZEL GÜNLER, GÜZEL AKŞAMLAR GEÇİRELİM

Sanatçı Aslı Hünel’e çiçek sunmak üzere sahneye çıkan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Değerli sanatçılarımıza bu özel günümüzde yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyorum. Almanya’dan, komşu il ve ilçelerden gelen sizlere de çok teşekkür ediyorum. Yeni yaptığımız Özgürlük Meydanı’nda yapılan bu buluşmalardan dolayı ne kadar mutlu olduğumu sizlere anlatamam.” dedi. Başkan Kantarcı

ÇAYCUMA HALKI YAPTI

Sahneden Sarıkaş Yaya Köprüsü’nün ışıklarını gören Aslı Hünel, ilçede gördüğü çok şeyden yaşadığı şaşkınlığı ifade ederek, Başkan Kantarcı’ya çok şık görünen yapının ne olduğunu sordu. Soruya “Çaycuma Boğaz Köprüsü” yanıtı veren Kantarcı’nın kim yaptı sorusuna verdiği “Çaycuma halkı” cevabı izleyicilerden büyük alkış aldı.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi