Mahkemeyi kazandılar

Çaycumaspor'un Kulüp Başkanı Enes Eser ile olan davası sonuçlandı.

Süper Amatör Küme'de  mücadele eden Çaycumaspor'un  Kulüp Başkanı Enes Eser ile arasındaki dava sonuçlandı. Uzun süren hukuk sürecinin ardından Çaycumaspor kongre kararı aldı.
Kulübün Sosyal Medya Hesabından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;


"Çaycumaspor umuz kongreye gidiyor!. Enes Eser Devri Resmen Bitti !.. Çaycumaspor’ umuzun yaşadığı olumsuz sürece ilişkin başlattığımız hukuki süreç sonunda bugün neticelendi ve ÇAYCUMASPOR’ umuz kongreye gidiyor. Verdiğimiz hukuki mücadele bugün itibari ile haklılığımızla son buldu. 
Kulübümüz olağanüstü kongreye gidiyor.  Tarihi ilan edileceği üzere kongre sürecimizi başlatacağımızı duyuruyoruz. 

ÇAYCUMASPOR’ umuza gönül veren herkesi bu mücadelemize sahip çıkmaya davet ediyoruz… Birlikteysek GÜÇLÜYÜZ.. 

Çaycumaspor umuz için bütün imkanlarını zorlayan, geçtiğimiz sezon içinde takımdan herkesin elini çektiği anda ,virane halini toparlayan , sporcuların konaklama , kahvaltısından akşam yemeğine, fitness ve havuz ihtiyaçlarına ,deplasmanından iç saha masraflarına, sporcuların kalan tüm ödemelerini ödemeye devam eden Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı'ya teşekkürler … 

Bu büyük hukuk mücadelesinin ağır yükünü en başından beri yüklenen , Çaycumaspor ile ilgilenip işinden zamanından ödün veren ,ve bu mücadeleyi hiç bir karşılık beklemeden yapan değerli avukatımız Mustafa Verimbaş ,teşekkürler.

Konuşulacak, yazılacak, çizilecek , teşekkür edilecek çok şey var … zaman zaman paylaşım yapacağız… 
Ayağa kalkıyoruz !.. Haydi Çaycuma !..  Ortak sevdamız Çaycumaspor !.."

(Haber Merkezi)

Editör: Oğulcan Öz