Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Merkez çarşısı, Lavuar alanı ve seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, “14 Mayısda ki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri hayırlı olsun. İnşallah 28 Mayıs’da yarım kalan işi bitiririz. 3 vekille olmaktan mutluyuz. Zonguldak’ta ve ülkemizde güzel bir seçim oldu”dedi.

Başkan Alan, 19 Haziran’da bir aksilik olmazsa Lavuar alanın ihalesinin yapılacağını ifade etti.

"Temmuz ayında temel atacağız"

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, “Merkez çarşı meclise geliyor, inşallah onla ilgili süreç başlayacak. Gecikmeden dolayı özür diliyoruz. Temmuz ayında temel atacağız. Balıkçılar için de aklımızda yer var. Esnafımızla yer içinde görüşeceğiz”dedi.

"Yarım kalan işi biteceğiz"

Yarım kalan işi biteceklerini ifade eden Başkan Alan, “14 Mayısda ki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri hayırlı olsun. İnşallah 28 Mayıs’da yarım kalan işi bitiririz. 3 vekille olmaktan mutluyuz. Zonguldak’ta ve ülkemizde güzel bir seçim oldu. Zonguldak’ta gençler yan yanaydı. Ara sıra ufak çekişmekte olsa kırmadığı dökmediği seçim oldu. Ben bütün siyasi partilere teşekkür ediyorum. Bunun karşılığını aldık. İnşallah bu rakamları daha da yukarıya taşıyacağız.”

"19 Haziran’da ihaleye çıkacağız"

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Lavuar alanının 19 Haziranda ihaleye çıkacağını söyleyerek, “Lavuar alanı ilgili 10 gün önce cumartesi Pendik’te Zonguldaklıların düzenlediği buluşma gerçekleşti. Murat Kurum beyde oradaydı. İnşallah 19 Haziran için tarih alınmış. İptal ettiğimiz ihale tekrar ihalesi planlanıyor. Lavuar alanının yüzde altmış yüzde yetmiş bitirmek istiyoruz”diye konuştu.


(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz