TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta yer alan  Zonguldak Kömürspor ile Bölgesel Amatör Lig 5. Grup takımlarından Karabük İdman Yurdu takımları arasında  depremzedelere yardım amaçlı oynanan dostluk maçında elde edilen ve AFAD hesabına yatırılan 251 Bin 250 TL ‘nin  dekontu  Vali Tutulmaz’a teslim ettiler.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M.Salih Demir, Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ve yönetim kurulu üyesi Metin Kadıoğlu, Vali Tutulmaz'ı makamında ziyaret ederek konu ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.  Katkı veren herkese  teşekkür eden Demir, yaptığı açıklamada şunları söyledi:" Dostluk maçının hasılatı için sayın Valimizin yanına geldik. Parayı yatırdık, makbuzunu teslim ettik. İnşallah Karabük’te de bir maçımız olacak. Oranın geliri de AFAD’a bağışlanacak. Elimizden geleni yaptık. İnşallah hayırlı yerlere gider para. Maçın organizasyonunda bize destek veren  ve katkı yapan herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah  yaraya merhem olur.”
 

ZONGULDAK İLGİSİZ  KALMADI

Vali Mustafa Tutulmaz ise şu düşüncelere yer verdi” Öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Tabii büyük bir afet yaşadık Ülke olarak, ancak milletimizin tarihten beri gelen özelliklerinden biri darda kalanın yardımına koşma duygusudur. Zonguldak özellikle bu alanda ilgisini alakasını çok gösterdi. 
Yardımlarından dolayı Zonguldaklı hemşehrilerime, başta madencilerimiz olmak üzere, bütün sivil toplum ve kamu çalışanlarına özellikle teşekkür ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz sloganı ve bu yaraları birlikte saracağız sloganıyla, iki güzel güzide kulübümüzün bir araya gelerek vatandaşlarımızın biraz acılarını azaltmaya yönelik bir organizasyon yapılmasında başta kulüp başkanlarımız olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum.  Her iki vilayetimizin dostluğunu kardeşliğini arttırmış olduk, hem de bu vesileyle deprem bölgesindeki kardeşlerimize Zonguldak halkının farklı bir yönden spor üzerinden bir desteğini gördük. Ben kulüp başkanımıza ve bu işi organize eden herkese ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi

Editör: Haber Merkezi