Zonguldak’ın tanınmış eşraflarından ve Zonguldakspor kulüp Başkanı Salih Demir’in kızı Sevcan Demir,Fener Restorant’ın sahibi Oğuzhan Balçın, ile evlendi.
Yılın düğünü olarak lanse edilen Sevcan Oğuzhan Balcın, çiftinin Dedeman Otel’deki düğün törenine yaklaşık 1500 seçkin kişi davet edilirken nikah şahitliğini 8 kişi yaptı.
Sevcan Oğuzhan Balçın, çiftinin nikahını Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan kıydı. Nikah şahitliğini Vali Mustafa Tutulmaz, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş,TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İl jandarma Komutanı kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, 19. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve Emekli General Ali Aydın yaptı.


Zonguldak’ın tanınmış eşraflarından ve Zonguldakspor Kulüp Başkanı Salih Demir, Şengül Demir çiftinin biricik kızları Sevcan Demir, Nuray - Süleyman ( merhum) Balcın çiftinin oğlu Oğuzhan Balçın ile yaşamını birleştirdi.
Mutlulukları gözlerinden okunan Sevcan-Oğuzhan Balcın,  çiftinin mutluluğu bekarları kıskandırdı.
Muhteşem düğün konsepti ile Dedeman Otel’de  dünya evine giren Sevcan Oğuzhan Balcın, Çiftine davetliler yoğun ilgi gösterdi. 
Yeni Adım Gazetesi olarak Oğuzhan-Sevcan Balçın çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi