-ÖZEL HABER-

Zonguldak İnşaat Müteahhitleri Derneği (ZİMDER) Başkanı Mecit Aydın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi Yönetim Kurulu Üyeliğine ikinci kez seçildi.

Aynı zamanda ZİMDER'in üst kuruluşu olan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) yönetim kurulu üyesi de olan Mecit Aydın, TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi'ne 2. kez seçildiğini belirtilerek şunları söyledi.

"SEKTÖR BÜYÜK VE HALİL'İ SORUNLAR DA BÜYÜK"

"Şimdi daha önce de görev yaptım 4 yıl süreyle. Türkiye Odalar, Borsalar Birliği, Türkiye İnşaat Müteahhitleri Sektör Meclisi'ne yeniden seçildik. İkinci dönem burada inşaat müteahhitleri Federasyonları, yönetim kurulu üyesi olmamız hasebiyle bir üst kuruluşumuz olan TOBB'da bu göreve talip olduk ve arkadaşlarımızla beraber inşallah bu dönemi birlikte yöneteceğiz. Tabii inşaat sektörü büyük bir sektör, lokomotif bir sektör.  Dolayısıyla sorunlarımız da o kadar büyük Bunları hep beraber çözmek çözüm önerileri üretmek için elimizden geleni yapacağız inşallah.  Zonguldak ve Bartın, Karabük bu bölgeden bir tek ben varım
Anadolu'da ki birlikler, derneklerimiz  biz müteahhitler konfederasyonunda bu konuları zaten konuşuyoruz. Zaten ilk birliğimiz olan  Odalar, Borsalar Birliğinde  de bunun ilgili kurumların ve tüm paydaşlarımızın içinde olduğu  toplantılarda konuları birebir direkt  hazırlayarak rapor ve sunum haline getirip ilgili bakanlıklarla bunu görüşerek kanunlar ve düzenlemeler noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Kaynak: Ercan Demir