Başkan Cin, Kalp krizi geçiren ve hayatını kaybeden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in ardından mecliste milletvekillerin ciğer partisi yapmasının vicdansıiuzlık olduğunu belirtti.

Gelecek Partisi il Başkanı Şenol Cin, insani duygularını yitiren millet vekillerini şiddetle kınadığını belirterek şunları söyledi:

"Türkiye Büyük Millet Meclisinde hiç görmemiş bir olay mecliste bütçe görüşmeleri sırasında Kalp krizi geçiren ve hayatını kaybeden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’e Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, Saadet Partisi camiasına ve Meclisimize başsağlığı diliyorum.
Mekânı cennet olsun inşallah. 

Meclis bugün değerli bir vekilini kaybetti fakat görüyoruz ki Cumhur ittifaki vekillerinin keyifleri gayet yerinde. Bugün o ciğer partisini vermeye hiç mi utanmadınız ? İnsanlığınızı bu kadar mı yitirdiniz? Rahmetli olan mesai arkadaşınıza vekilimze ve ailesine hiçmi saygınız yok? Sizler hangi ülkenin vekilisiniz? Sizler Nasıl bir müslümansınız? 

Bu ülkede asgari ücretli ve emekli ne kadar zor durumda bunlardan hiçmi haberiniz yok? Okula giden çocuğuna harçlık veremeyen aileleri düşündünüz mü ? Okul kantininde bir tost 30 tl siz adı üstünde vekiller kişi başı 5 tl ye ciğer partisi yaptınız vicdanen rahat mısınız? Bir çocuğun okula aç gidip gelmesi ne demektir bilir misiniz? İşte akp iktidarının meyveleri kendilerinden başka hiç kimseyi düşünmezler işleri güçleri rant ve mideleri olmuş. Benim ülkemde vatandaşım ne durumda demezler . Bu vekillere söylenecek söz bulmak bile zor.Bizler Gelecek partisi il Başkanlığı olarak insani duygularını yitiren millet vekillerini şiddetle kınıyoruz. Tarihin azabından kurtulsanız. Allahın gazabından kurtulamayacaksınız!"

Kaynak: Ercan Demir