Memleket Partisi Zonguldak 1.Sıra Milletvekili adayı Özkan Yağcı ve 3.Sıra Milletvekili adayı Birkan Ünal, Kdz. Ereğli ilçe başkanı Serdar Çetin, başkan yardımcısı Lütfü. B. Soyer ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Karadeniz Ereğli’de, bazı sivil toplum kuruluşları ve kamu kuruluşların ziyaretlerde bulundular.
Memleket Partisi Milletvekili adayları Özkan Yağcı ve Birkan Ünal ile yönetim kurulu üyeleri Kdz. Ereğli Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, LÖSEV Başkanı Tarkan Atik, Maden Şehitleri Aileleri Derneği Başkanı Çetin Yiğit ve Martı Eğitim Kurumu'nu ziyaret ettiler.
Memleket Partisi Zonguldak 1.Sıra Milletvekili adayı Özkan Yağcı, Ereğli’nin, Zonguldak ekonomisi için önemli olduğuna vurgu yaparak, bölgede yeni iş alanlarının oluşurulması gerektiğini söyledi. 
Yağcı, Ereğli halkının Memleket Partisi’ne büyük bir ilgi gösterdiğini belirterek şunları söyledi:

‘‘ Ereğli ilçe teşkilatımız canla başla çalışıyor. Genç ve eğitimle bir ekibimiz var. Ereğli bölgesinden aday olan Birkan Ünal kardeşimle birlikte, Ereğli’de seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Ereğli, hızla büyüyen ve bir o kadarda yatırıma ihtiyaç olan bir bölgemiz. Yerel yönetimlerin dışında, bir takım yatırımların ilçeye gelmesinin engellendiği yönünde bilgiler aldık. Madencilerimizin sorunları var. Lösemi hastası olan insanlarımızın sorunlarını yakından dinledik. Burada büyük sorunlar var. Zonguldak en çok kanser hastalığı olan illerin başında geliyor. LÖSEV başkanımızı dinledik. Bunlar bizim için çok önemli. Bu konuda geniş çaplı bir rapor hazırlıyoruz. LÖSEV’i yakından takip ediyoruz. Acilen çözülmesi gereken sorunları var. Ankara’daki LÖSEV hastanesi ile ilgili sorunları genel başkanımıza  da ilettim. Eğitim kurumlarımızı dinledim. Ortak çözüm önerileri arıyoruz. Daha iyi bir Zonguldak için çalışıyoruz ‘‘ dedi.

3.Sıra adayı Birkan ünal ise Ereğli halkının, daha güzel hizmetleri hak ettiğine vurgu yaparak, bölge halkından destek istedi. 
Karadeniz Ereğli'de büyük ilgi gören Memleket Partisi'nin seçim çalışmalarının çeşitli kurum ziyaretleri, halk buluşmaları şeklinde devam edeceği bildirildi.

(Haber Merkezi)

Editör: Oğulcan Öz