Memur Sen Zonguldak Temsilciliği tarafından geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.
Ramazan bayramının ikinci gününde düzenlenen Bayramlaşmaya çok sayıda sendika başkan yöneticileri, üyeler ve davetliler katıldı.

Memur Sen üyeleri bayramlaşma da buluştular bayramlaşmada gündem İsrail’in Gazze saldırıları ve soykırımın devam etmesi ve Hamas lideri Haniye’nin 3 oğlu ile 4 torunu İsrail saldırısında şehit edilmesiydi

BURUK BİR BAYRAM YAŞIYORUZ

Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, “Hamas lideri Haniye’nin 3 oğlu ile 4 torunu İsrail saldırısında şehit edilmesi bayramımızın, bayram sevincimizin yarım kalmasına neden olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Hamd olsun bir bayrama daha ulaşmış bulunuyoruz. Geleneksel  bayramlaşma törenimizi Zonguldak'ta yaptık. Ben uzaktan il dışından katılan Trabzon'dan, Manavgat'tan gelen arkadaşlarımız, İstanbul'dan gelen arkadaşlarımız var. Kars'tan gelen Arkadaşlarımız var. Onların hepsine tek tek hoş geldiniz diyorum. Bir bayramda yine onlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığımızı belirtmek istiyorum. 

Ardından da arkadaşlar biliyorsunuz bu bayramda özellikle dün hepimizi çok üzen tabiri caizse Gazze'den gelen haberler ve Hamas lideri Haniye’nin 3 oğlu ile 4 torunu İsrail saldırısında şehit edilmesi bayramımızın, bayram sevincimizin yarım kalmasına neden oldu. Ama orada direnen ümmet adına Müslümanlar adına direnen kardeşlerimizin buradan yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.  Yaşanan o soykırım karşısında adam gibi duran adamların Zonguldak'tan destekçisi olduğumuzu ve Zonguldak'tan onlara Memur-Sen'den selamlarımızı gönderdiğimizin bilinmesini istiyoruz. 
Ben inşallah bu zulmün en kısa sürede bitmesini, dünyanın her tarafındaki zulümlerin son bulması temennisiyle tekrar uzaktan gelen akadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Hepsinin Memur-Sen ailesinin Zonguldaklı hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyorum. Hepsinin bayramı sevdikleriyle beraber mübarek olsun diyorum”

Muhabir: Ercan Demir