Bundan hiçbir siyasi partinin kaçmaması gerektiğini ve erken seçimi gündeme getirmeleri gerektiğini belirten demokrat Parti il başkanı Menderes uzun şunları söyledi;

İKTİDAR HALK DESTEĞİNİ KAYBETTİ..

“31 Mart seçimlerinde AK Parti Türkiye genelinde kaybetti ve dolayısıyla iktidarıın güvenilir halk desteğinin olmadığını göstermiştir. 

Şu anda Demokrat Parti il Başkanı olarak bu ekonomik sıkıntıdan ve çoğunluğunu kaybetmesinden dolayı bir an önce erken seçime gitmesinin gerektiğini  kendi kişisel kanaatim olarak görmekteyim.

Bugün ülkemizde Türkiye genelindeki seçimlerde AK Parti'nin bu gidişatının çok kötü olduğunun, ekonominin dibe vurduğunun, şartlarının erken seçimi gösterdi kaçınılmaz bir gerçektir


İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Zonguldak gibi illerde belediyelerinin çoğunluğunu kaybetmesinden dolayı bir bir önce erken seçim görünmektedir. 

TAHSİN ERDEM SÖZLERİNİ YERİNE GETİRMELİ

Demokrat Parti Zonguldak İl Başkanı Menderes Uzun ayrıca Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'in de vermiş olduğu sözleri bir an önce gündeme taşıyarak halka yansıtmasını beklemekte olduklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Ercan Demir