Demokrat Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Menderes Uzun, "Sayın Belediye Başkanı, Fevkani köprüsü rahmetli Adnan Menderes'in bir hediyesidir. Köprü güzel bir bakımla beraber nostaljik bir gezi yolu haline getirip şehrin ürünlerini tanıtıcı kulübede koyup daha güzel bir eser halinde kalabilir ama siz yıkmakla meşgulsünüz." dedi.

Köprünün yıkılmaması gerektiğini belirten Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanı Menderes Uzun şunları söyledi:
"Siz Zonguldak Belediye Başkanı köprü yıkımı ile ilgili açıklamalarını kötü niyetli olduğunu düşünüyorum. Çünkü 4 yıldır bunu günden de tutup da hiçbir çalışma, hazırlık yapmadınız.  Bu esnaflar bu ülkeye katma değer üretmişler. Devlete yük olmadan yüzlerce emekli yapmışlar ve Bu arada kendileri de bağ-kur ve  vergi ödeyerek devlete katkı sağladılar.
Siz de hasbelkader Belediye Başkanı seçilip hakaret edercesine davranıyorsunuz. bu çok yanlıştır. Bu köprüyü rahmetli Demokrat Parti Genel Başkanı Adnan Menderes, o yokluk günlerinde inşaatını yaptırmıştır.  Sayın Belediye Başkanı yıkmakla uğraşma. Siz belediye olarak yapılanları yıkmaktan başka ne yapıyorsunuz. Eskici pazarı yaptınız da neden köprü altı esnafına yer yapmadınız.
Sayın Belediye Başkanı köprü rahmetli Menderes'in bu ülkemize bir hediyesidir.
köprü güzel bir bakımla beraber nostaljik bir gezi yolu haline getirip şehrin ürünlerini tanıtıcı kulübede koyup daha güzel bir eser halinde kalabilir ama siz yıkmakla meşgulsünüz.
Çünkü merkez Çarşısını yıkıp rezil ettiniz. Ben imarlı  proje çıksın  deyince büyük düşünün dediniz ama yıllar geldi geçti. Allah hesabını soracak kimsenin ahı yerde kalmaz çünkü kötü niyetlisiniz. Ben Bu konuyu size söyledim ama  iki yılı geçti "
(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz