İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve kadın politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel'den, Zonguldak'ta kadın politikaları Başkanlığı yapmış olan Dilek Demirel'e teşekkür belgesi verildi.
Teşekkür belgelerini İl Başkanı Erdal Gülay Dilek Demirel'e teslim etti.

İyi Parti İl Başkanı Erdal  Gülay, "Kıymetli partililer sayın genel başkanımız Meral Akşener hanımefendinin ve kadın politikalarından sorumlu genel başkan yardımcımız Sayın Ünzile Yüksel hanımefendinin de ilimizde Kadın Politikaları Başkanlığı yapmış olan kıymetli başkanımız Dilek Demirel'e  teşekkür amaçlı gönderdiği belgeleri ben de kendisine teslim ediyorum ve çalışmalarından dolayı ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum." dedi 

Teşekkür belgelerini teslim alan Dilek Demirel'de, "Biliyorsunuz 25 Aralık tarihinde biz Ankara Arena'da büyük kadın buluşmasını gerçekleştirdik. Zonguldak'tan da 7 otobüs hareket etmiştik. Bunun takdiri sağ olsun sayın genel başkanımız Meral Akşener hanımefendi'nin teşekkür yazısı ve sayın genel başkan yardımcımız ve kadın politikaları başkanımız Ünzile Yüksel'in teşekkür belgeleri gönderdiler. Gönülden teşekkür ediyorum, herkese çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi