İyi Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Mesut Şalvarcıoğlu, Kanal Z ekranlarında yayınlanan “Yüksek Tansiyon” programının canlı yayın konuğu oldu. 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine Kilimli’de İyi Parti’den adaylığını koyan Mesut Şalvarcıoğlu, mevcut Belediye Başkanı Kamil Altun’un yaptıklarını ve yapamadıkları projeleri eleştirirken, göreve geldiği takdirde yapacağı projelerini açıkladı. 

“KİLİMLİ’Yİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ” 

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un yarım bıraktığı hizmetleri mahalle mahalle fotoğraflı şekilde açıklayan Şalvarcıoğlu ben hizmetleri yarım bırakmayacağım diyerek şunları yaptığı açıklamada şunları söyledi,” Devletin yaptığı yerlerde gezmeyeceğim. Hizmetleri de asla yarım bırakmayacağım. Böyle bir yer yok diyeceklerse o caddelerde canlı yayın yapmaya hazırım. Damarlı mahallesinde otobüs bekleme durağının camı yok, otlar büyümüş. Beni gazetecilere para verip 50 oy dahi alamaz diye yazdırıyor. Yazdırsın sorun yok. Biz hizmet yaptık diyorlar o hizmetler o şekilde olmuyor. Hizmetin nasıl yapıldığını Mesut Şalvarcıoğlu geldiğinde görecekler. Korkulukların kalıplarını bile satmışlar. Biz paylaşım yapıyoruz sonra onlar oraları yapmaya gidiyor. Biz kilimliyi güzelleştireceğiz, ötekileştirmeyeceğiz. İhanet etmeyeceğiz. Yapılmayacak hiç bir projeyi yapmıyorum. İnsanlara fayda getirecek projelere imza atacağız. Başarılı olacağıma da inanıyorum. “ 

Muhabir: Neriman Dengiz