Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Fuba Şirketler Grubu FMG Filtre Plastik A.Ş. Fabrikası'nın açılışına ve FUZ Makina A.Ş. Teknoloji ve İnovasyon Atölyesi'nin temel atma töreni’ne katılım sağladı.

Törene; AK Parti Bursa Milletvekili, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank , Vali Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Saffet Bozkurt, Zonguldak 19'uncu Dönem Milletvekili Ali Uzun, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, belde belediye başkanları , Kurumların İl Müdürleri, Siyasi partilerin yönetici ve temsilcileri , iş insanları, ZTSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı Ayşen Orhan, Yönetim Kurulu Üyesi Lütfiye Zilan Cenk , ZTSO Meclis üyeleri ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya katılım sağladı.

Demir; “Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odamızın başarılı üyeleri arasında olan Meclis Üyemiz ve TOBB Üst Kurul Delegesi Murat Uzun ve Ortağı Fatih Furtun’un Zonguldak’a kazandırdığı FMG Filtre Plastik A.Ş. Fabrikası'nın açılışına ve FUZ Makina A.Ş. Teknoloji ve İnovasyon Atölyesi'nin temel atma töreni’ne katılım sağladık. MFA Maske olarak İlimizde faaliyet gösteren üyelerimiz, bu büyük yatırımlarına iki yeni yatırım daha ekleyerek, İlimizin hem Ekonominse hem de İstihdamına büyük ölçüde katkı vermiş oldular. Kendilerini tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum “dedi.

Kaynak: Haber Merkezi