83 yaşında hayatını kaybeden, Demir ailesinin büyüğü, Fener Lisesi emekli müdürlerinden İsmet Demir toprağa verildi. Merhum İsmet Demir Uzunmehmet Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kırat Aile Mezarlığı’nda defnedildi.
Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Bakanı Metin Demir cenaze törenine katılan, taziye mesajı yayınlayan, acılarını paylaşan eş ve dostlara teşekkür etti.
METİN DEMİR’İN TEŞEKKÜR MESAJI
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir teşekkür mesajı yayınladı.
Demir mesajında duygularını şu şekilde ifade etti:

“Zonguldak eğitim camiasında saygın bir yere sahip olan ve bugüne değin binlerce öğrenci yetiştiren öğretmen-okul müdürü büyük amcazademiz, ailemizin değerli büyüğü İsmet Demir’in cenaze törenine katılarak taziye ve başsağlığı dileklerini ileten, eski ve yeni dönem Sayın Milletvekillerimize, eski ve yeni dönem Sayın Belediye Başkanlarımıza, İl Müdürlerimize sivil toplum kuruluşları temsilci ve yöneticilerine, İl dışından cenazemiz için gelen kıymetli misafirlerimize, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği mensubu oda Başkanlarımıza, Zonguldak iş dünyasına, tüm sevenlerimize ve telefonla ulaşarak başsağlığı dileklerini ileten tüm dostlarımıza teşekkür ederim”

(Haber Merkezi)

Editör: Oğulcan Öz