Hazreti Muhammed'in dünyaya gelişinin yıl dönümü olarak idrak edilen mübarek gece Zonguldak'ta çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
Mevlid Kandili dolayısıyla Zonguldak İl Müftülüğü tarafından program düzenlenecek. Bu akşam saat 20.00'de Uzun Mehmet Camisi'nde düzenlenecek olan Mevlid Kandili özel programına tüm vatandaşlar davet edildi.
ELLER GÖKYÜZÜNE AÇILACAK DUALAR EDİLECEK
Zonguldak İl Müftülüğünden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "Âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (s.a.s.) dünyayı teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili vesilesiyle gönüllerimiz bir kez daha aynı manevi iklimde buluşuyor.
Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif, vaaz, kasideler ve dualar yer alacak; namazın ardından zikir yapılacaktır.
Ayrıca ilimiz genelindeki tüm camilerimizde kandil programları gerçekleştirilecek, kadın cemaatimiz için de yer ayrılacaktır.
Bu mübarek gecenin huzurunu ve bereketini birlikte yaşamak üzere tüm halkımız davetlidir.
Rabbimiz Mevlid Kandili’ni birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, gönüllerimizin huzur bulmasına ve dualarımızın kabulüne vesile eylesin."




