Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) bugün yapılan mezuniyet töreninde 3 bin 200 öğrencisini daha mezun etmeyi başardı. Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda yapılan törene, yaklaşık 10 bin kişi katılım sağlarken öğrenciler de keplerini fırlatmak üzere sahada yerlerini aldı. 

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, törende açılış, takdir ve teşekkür konuşması yaptı. Konuşmaların ardından ZBEÜ'nün okul genelinde başarılı olan öğrencilerine başarı belgeleri takdim edildi. 

FİKRET GÜNEY'İN AZMİ, BELGEYİ GETİRDİ

Başarı törenine damga vuran isim, ZBEÜ Zonguldak Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Bölümü öğrencisi, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney'in babası, Fikret Güney (57) oldu. Güney, ZMYO genelinde başarı ortalamasında 3. olurken kendi bölümünde ise 2. olmayı başardı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) emeklisi  Fikret Güney, Radyo ve Televizyon bölümündeki teknik dersleri de başarıyla tamamlayarak gençlere taş çıkarttı. 

"DERSLERİMİN TAMAMINA KATILMAYA ÖZEN GÖSTERDİM"

Başarısıyla ilgili Yeni Adım'a konuşan başarılı öğrenci ve emekli Fikret Güney, "Okumanın yaşı yoktur. Derslerime ilk günden beri çalışıyorum. Derslerin tamamına katılmaya özen gösterdim. Bu süreçte bana manevi olarak destek olan aileme, bilgilerini esirgemeyen öğretmenlerime çok teşekkür ederim." diyerek gençlere derslere katılmanın önemini vurguladı. 

Muhabir: Oğulcan Öz