Milliyetçi Hareket Partisi il düzeyinde ziyaret ve toplantılarına devam ediyor.

Zonguldak'ı ilçe ilçe, belde belde, köy köy dolaşan MHP ekipleri vatandaşlarla buluşuyor, sohbet edip sorunlarını dinliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra koordinesinde tüm ilçe, belde ve köylerde sahaya inen MHP ekipleri 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Millletvekili Genel Seçimi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Dün de Ereğli'ye bağlı Ormanlı Beldesi'ni ziyaret eden MYK Üyesi Murat Kotra, İl Başkanı Mustafa Öztürk, Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve parti yöneticileri belde sakinleri tarafından büyük ilgi ve coşkuyla karşılandı.

Ormanlı'da gün boyunca ziyaretlerini sürdüren MHP heyeti, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi, pazar esnafını ziyaret edip hayırlı işler diledi.

Ormanlı ziyaretinin ardından açıklama yapan MHP MYK Üyesi Murat Kotra, " İl ve ilçe yöneticilerimizle birlikte Ormanlı beldemizde ziyaretlerde bulunduk, belde halkı ile biraraya gelip sorunlarını dinledik, pazar esnafımızı ziyaret edip hayırlı işler diledik. Belde halkından gördüğümüz hüsnü kabül ve vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve desteğine çok teşekkür ediyoruz. Gittiğimiz her yerde partimize gösterilen teveccüh gösteriyor ki, bu seçimlerde MHP Zonguldak'ta tarih yazacaktır" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi