Milliyetçi Hareket Partisi Kilimli ilçe teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi. Paflagon sosyal tesislerinde  düzenlenen iftar programına MHP MYK Üyesi Murat Kotra,  Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, GMİS Genel Mali Dekreteri Volkan Yıldız, MHP Çaycuma ilçe başkanı Mustafa Kaplan, MHP Kozlu İlçe Başka nı Muhammet Özdemir, Kamu-Sen İl Temsilcisi Mithat Bağcı, MHP Merkez ilçe Başkanı Süleyman Erbay ile çok sayıda Partili katıldı.

MHP Klimli İlçe Başkanı Vedat Savaş, MHP İl Başkanı Varol Demirköse yaptıkları konuşmada katılanlara hoş geldiniz dediler.

MHP MYK Üyesi Murat Kotra yaptığı konuşmada ise  "Bu salonu şereflendirilen buraya gelen her bir dava arkadaşımızı her bir misafirimizi saygıyla ve hürmetle selamlıyorum. Kilimli ilçe yönetimine teşekkür ediyorum bugün bizi burada buluşturduğu için. Sizlere sayın Devlet Bahçeli’nin size selamlarını getirdim. Bugün ilçelere bir dizi ziyaretlerde bulundum bayramlarını tebrik ettim. Sizlerinde bayramınızı tebrik ediyorum birlik ve bereberliğimiz daim olsun hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi.
(Haber-Ercan Demir) 

Editör: Haber Merkezi