Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra ve Hasbeyler Köyü Muhtarı Hasan Duman'ı kabul etti.
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiler. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Bahçeli,Hasbeyler Köyü halkına selam ve sevgilerini gönderdi.
Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra ile Hasbeyler Köyü Muhtarı Hasan Duman MHP Genel Merkezi'nde ayrıca MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ı da ziyaret etti. MHP Genel Merkezi'nde ki ziyaretleri değerlendiren Hasbeyler Köyü Muhtarı Hasan Duman, MHP Lideri Bahçeli'ye sıcak karşılaması ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek şu bilgileri verdi; "Bu gün Hasbeyler Köyü'müzün evladı, MHP MYK Üyesi Murat Kotra'nın girişimleri ile Ankara'da MHP Genel Merkezi'nde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli beyefendi ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ı ziyaret etme imkanı bulduk. MHP Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye köyümüzün güzelliklerini, yaptığımız çalışmalar ve son gelişmeler hakkında bilgi verdik. Bizi çok güzel ve sıcak karşıladı. Her türlü nezaketi ile Hasbeyler Köyü halkına selam ve sevgilerini göndererek her zaman yanımızda olduğunu ifade ettiler. Ben MHP Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye nazik ağırlamaları, köyümüze sıcak ilgisi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. MHP Genel Merkezi'nde bu gün ayrıca MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ı da makamında ziyaret ederek köyümüz halkında bilgilendirip, destek istedik. Kendilerini köyümüze davet ettik. Ben bu vesile ile bu kadar yoğunluğunun içerisinde bizleri kabul edip, sıcak şekilde karşılaması ve destekleri için MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli beyefendi başta olmak üzere, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve özellikle bu ziyaretlerin gerçekleşmesini sağlayan Hasbeyler Köyü'nün evladı, MHP MYK Üyesi Murat Kotra'ya köy halkım ve şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi.






