MHP İl Başkan Yardımcısı Yavuz Sipahi yaptığı açıklamada, Parti olarak en az 3 bakanlık beklediklerini ve tabanın bu şekilde düşündüğünü söyledi:
Gazetecinin (Yarın kabine açıklanacak MHP olarak beklentiniz nedir) sorusuna cevap veren İl Başkan Yardımcısı Yavuz Sipahi, "Yeni kurulacak hükümette inşallah olursa üç tane bakanlık beklentimiz var. Tabii genel başkanımız ne derse o olur. Biz onun düşünceleri doğrultusunda tabi ki bizim ve tabanın beklentisi bu şekildedir. Allah'ın izniyle. Yeni kabineden kesinlikle umutluyuz. Tabi ki Genel Başkanımız ne derse o olur. Biz onun söylediklerinin her zaman arkasındayız, yanındayız. Bizim ve tabanın beklentisi bu doğrultudadır.. En az üç bakanlık inşallah nasipse olur"  dedi.

28 MAYIS SEÇİMLERİNİN ŞAMPİYONUYUZ..
28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini de değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Yavuz Sipahi, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden zaferle ayrıldıklarını ve seçimin şampiyonu olduklarını belirterek,  "28 Mayıs seçimlerinde biz gayet başarılıydık. Seçimlerde kazanan biz olduk, şampiyonuz diye düşünüyorum. Herkesin oyu düşerken bizim ki yükseldi ve oyumuz arttı, gayet de başarılı olduk. Özellikle kamuoyu yoklamalarında Milliyetçi Hareket Partisi'ni gösterenlere de ses oldu. Bizim oy oranımız  her zaman söylenenin üstünde olur. Yine aynı şekilde üstünde ve başarılı bir şekilde çıktı." ifadesini kullandı.

(Haber-Ercan Demir)