Millet ittifakının Zonguldak'taki siyasi parti il başkanları, ittifakta bulunan ve yeni göreve başlayan iyi Parti'nin İl Başkanı Erdal Gülay'ı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Murat Pulat, Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol ve Demokrat Parti İl Başkan Vekili Menderes Uzun, İyi Parti İl Başkanı Erdal Gülay'ı makamında ziyaret ederek kendisine yeni görevinde kutladılar.
Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Kutayer ve  Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkanı Fatih Keleş Ankara'da olmalarından dolayı ziyarete katılamadılar.

ERDAL GÜLAY:  ADAYIMIZIN AÇIKLANMASINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ..

İyi Parti İl Başkanı Erdal Gülay, "Millet ittifakının bölgemizdeki il başkanlarıyla bugün bir arada olmaktan ve kendilerşni ağırlamaktan iyi Parti ailesi olarak Memnuniyet duyuyorum, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ayaklarına sağlık. Bugün katılamayan ve bizlerle birlikte olamayan 2 il başkanımızı da genel merkezlerindeki programlarından dolayı kendileri bizlerle birlikte olamamıştır onların da gönülleri buradadır. bizim 6 siyasi partinin genel başkanlarının bir arada olduğu yerde çatlak olmadığı gibi bizlerde burada Zonguldak'ta 6 siyasi partinin il başkanları ilçe başkanları ve teşkilatları olarak aramızda en ufak bir sürtüşme dahi olmadan çok güzel bir millet ittifakı sürdüreceğiz ve genel başkanlarımızın da emrinde olup onların birer nefer olarak Zonguldak'ta çalışmalarımızı birlikte istişare ederek yürüteceğiz Bu anlamda hepimizinde hemfikir olduğumuzu düşünüyoruz kendilerine bir kez daha sizlerin huzurunda ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum
Ayrıca 3 Mart'ta Ankara Merkür otelde 81 il başkanı olarak genel başkanımızla bir araya geleceğiz" dedi.


MURAT PULAT: YENİ İL BAŞKANINI KUTLUYORUZ

CHP İl Başkanı Murat Polat, "Biz de Erdal Gülay başkanımız hayırlı olsun ziyaretini geciktirmiştik yaşadığımız bu deprem felaketi sebebiyle. Bizim ortak açıklamada Ankara'da zaten hep beraber idik. Yaşadığımız deprem felaket sebebiyle bu ziyareti gecikme olarak gerçekleştiriyoruz. Diğer iki il başkanımız Ankara'daki programlar sebebiyle gelemediler onlar da Zonguldak'ta olduğu zaman bu ziyareti tekrar gerçekleştireceğiz başkanım hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

MENDERES UZUN:  MİLLET İTTİFAKI OLARAK BİR VE BÜTÜNÜZ

Demokrat Parti il Başkan Vekili Menderes Uzun, "deprem felaket sebebiyle bu ziyareti geç yapmak zorunda kaldık. Millet ittifakı olarak bir ve bir aradayız aramızda ayrı gayrı yok. Biz burada genel merkezimizin verecekleri kararı tam olarak uyacağız..
Tabii diğer il başkanlarımızın genel merkezlerimizin bir çağrısı var mı bilemiyorum ancak bizim genel başkanımız Sayın Meral akşener'in 81 vilayetin il başkanlarını 3 Mart Cuma günü Merkür Otel'de Ankara'da bir arada toplayacak, 2 Mart'da yapılacak olan 6 genel başkanın görüşmesinden sonra sayın genel başkanımızın da bizlerle bir görüşmesi olacaktır bunu da buradan belirtmek istiyorum" dedi 


BURAK EROL: 2 MARTTA İTTİFAKIN ADAYI AÇIKLANACAK
Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol'da, "Deprem Dolayısıyla hakkın rahmetine kavuşan vatandaşlarımıza cenabı Allah'tan rahmet diliyorum arkada kalanlara da başsağlığı ve can sağlığı diliyoruz. Tabii millet ittifakın unsurlarından biri olan iyi partimiz yakın zamanda bir İl kongresi yaptı İl Başkanlığı'nda irade değişikliği oldu ve Erdal başkanımız il başkanlığına partililer tarafından layık görüldü öncelikle kendisini tebrik ediyoruz cenabı hak yüzaklığı versin. 6 partinin bir araya gelmesi çok kıymetli bir duruştur. 6 farklı partinin farklı programa sahibi olan partinin bir araya gelip memleketin derinleşmiş ve kuruluklaşmış sorunlarına çözüm bulmak üzerine bir araya gelmesi bu ülke için çok kıymetlidir. düşünün ki bir ilde 6 il başkanı ve 48 ilçe başkanı hep beraber topyekün bir ilin sorununu çözmek için bir araya geliyoruz. Biz burada hayırlı olsun ziyaretine geldik ama 2 Mart Perşembe günü de genel başkanlarımız Allah kısmet ederse aday belirleme toplantısı yapacaklar burada büyük bir ihtimalle adayımız belirlenecek vatandaşlarımız seçmenlerimiz aynı zamanda millet ittifakında da ki parti mensuplarımız Bu konuda da çok heyecanlıyız aday belirlendikten sonra tabii ki daha güzel bir şekilde çalışmalarımızı ortaya koymak üzere bir pozisyon almış oluruz. seçimde 18 haziran 2023 son tarihtir yani 18 haziran tarihini bir gün geçtiği zaman kıymetli Cumhurbaşkanımız bir tane kağıdı bile imzalayamaz herhangi bir talimat veremez. Bu ülkede son seçim tarihi 18 haziran 2023'tür Biz millet ittifakının unsurları olarak da partiler olarak da seçime elhamdülillah hazırız hep birlikte bu seçimlerde bizim ortaya koyacağımız göstereceğimiz aday da Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 13 Cumhurbaşkanı olacaktır Allah'ın izniyle.
4 Mart cumartesi günü ise aadet Partisi İl Başkanı olarak Ankara'da il başkanları toplantısı buna katılacağız" dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi